Jacob Hooy Natuurlijke stoelgang 20 theezakjes

1,95

Bestel Jacob Hooy Natuurlijke stoelgang thee eenvoudig en snel bij Baak Detailhandel, het vertrouwde adres voor Jacob Hooy natuurlijke verzorgings- en voedingsmiddelen! Jacob Hooy thee Natuurlijke Stoelgang helpt u op een natuurlijke manier bij problemen met uw stoelgang.

21 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Jacob Hooy thee Natuurlijke Stoelgang helpt u op een natuurlijke manier bij problemen met uw stoelgang.

De Jacob Hooy Natuurlijke stoelgang thee is een klassieker in hun productenlijn.

Hofleverancier Jacob Hooy begon in 1743 een kruidenkraam op de Nieuwmarkt in Amsterdam, en verwierf door zijn grote kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden bekendheid met natuurlijke, gezonde producten.

Inhoud:

20 zakjes

Omschrijving:

Jacob Hooy Natuurlijke stoelgang helpt u bij de stoelgang op een natuurlijke manier.

Gebruik:

Maximaal 1 kopje per dag, bij voorkeur ‘s avonds. Doe het zakje in een kopje en giet er kokend water overheen en laat dit 3-5 minuten trekken.

Bewaaradvies:

Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwing:

Bevat zoethout, mensen met een hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.

Indien geen resultaat: uw arts raadplegen. Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en bij aandoeningen van het maag-darmkanaal.

Niet langer dan 10 dagen achtereen gebruiken.

Niet te gebruiken indien u overgevoelig/allergisch bent voor een of meerdere ingrediënten in de samenstelling van dit product.

Samenstelling:

Folia sennae alexandrinae: Senna/Séné – Folliculi sennae alexandrinae: Senna/Séné angustifoliae – Radix liquiritiae officinalis: Zoethout/Réglisse – Foliae betulae pendula – Fructus foeniculi dulce: Venkel/Fenouil – Flores sambuci nigrae: Vlierbloesem/Fleurs de sureau noir – Fructus anisi vulgaris: Anijs/Anis

ingrediënten

anijs, senna, venkel, vlierbloesem, zoethout

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jacob Hooy Natuurlijke stoelgang 20 theezakjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *