Jacob Hooy Vlozaadvezels

7,79

Gebruik:
2 theelepels (5 gram) mengen met water of vruchtensap, smoothie of yoghurt. Na het mengen direct nuttigen omdat het meteen vocht opneemt en een gel gaat vormen.

Na inname direct een groot glas water drinken.

6 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Inhoud: 140 gram
Synoniem: psylliumzaad (vezel)

Gebruik:
2 theelepels (5 gram) mengen met water of vruchtensap, smoothie of yoghurt. Na het mengen direct nuttigen omdat het meteen vocht opneemt en een gel gaat vormen.

Na inname direct een groot glas water drinken.

Bewaaradvies:
Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwing:
Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Indien u reeds gebruik maakt van stimulerende middelen voor de stoelgang, overleg eerst met uw arts alvorens u dit middel gaat kopen of aanschaffen.

Niet te gebruiken indien u overgevoelig/allergisch bent voor een of meerdere ingrediënten in de samenstelling van dit product.

Noot:
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een volwaardige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl zijn essentieel voor uw gezondheid en welzijn. Raw/superfoods kunnen daaraan op een positieve wijze bijdragen. Jacob Hooy raw/superfoods bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, zoetstoffen of conserveermiddel en zijn gluten- en lactosevrij.

Samenstelling:
Vlozaadvezel poeder

ingrediënten

vlozaad

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jacob Hooy Vlozaadvezels” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *