Verzenden

Thuisbezorgen
Nadat de betaling is ontvangen en verwerkt, gaan wij over tot levering van de bestelling. Houd rekening met een levertijd tot 14-dagen.

PostNL
Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL. PostNL doet 2-bezorgpogingen op uw huisadres en bezorgt op alle dagen met uitzondering van zondag. Wij verzenden uitsluitend uw pakket naar uw adres en niet bij de buren. Ook dient u te tekenen voor ontvangst. Zodra uw pakket verzonden is ontvangt u een Track & Trace op uw e-mailadres. U kunt dit terugvinden in “mijn account” van de webwinkel. Hiermee kunt u zien waar uw pakket zich bevindt en wanneer dit bij u bezorgd zal worden.

Niet thuis?
Bent u niet thuis, dan zal de pakketbezorger een briefje met code achterlaten waarmee u een ander bezorgmoment en/of -adres kunt kiezen. Doet u dit niet, dan zal de eerst volgende dag (m.u.v. zondag) het pakket opnieuw aangeboden worden.

Dichtstbijzijnde afhaallocatie
Lukt ook dit niet, dan zal het pakket nog 3-weken op het aangegeven dichtstbijzijnde afhaal-locatie bij u in de buurt beschikbaar blijven om opgehaald te worden. U dient het briefje wat de bezorger heeft achtergelaten te tonen alsmede een legitimatiebewijs. Na 3-weken zal het pakket niet meer af te halen zijn en wordt dit retour gestuurd aan ons. Kosten voor het opnieuw verzenden van uw bestelling komen dan voor uw rekening.

Waarom zijn de verzendkosten 7 euro?
Wij doen er alles aan om uw bestelling zorgvuldig te verpakken en te versturen. Ook kunt u uw pakket altijd volgen met een Track & Trace. Voor meer informatie zie PostNL, klik hier. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw pakket bij de buren bezorgd wordt.