Verzenden

Thuisbezorgen
Nadat de betaling is ontvangen en verwerkt, gaan we over tot levering van de bestelling. Houd rekening met een levertijd tot 14-dagen.

PostNL
je bestelling wordt bezorgd door PostNL. PostNL doet 2-bezorgpogingen op je huisadres en bezorgt op alle dagen met uitzondering van zondag. We verzenden uitsluitend je pakket naar jouw adres en niet bij de buren. Ook dien je te tekenen voor ontvangst. Zodra je pakket verzonden is ontvangt je een Track & Trace op jouw e-mailadres. je kunt dit terugvinden in “mijn account” van de webwinkel. Hiermee kun je zien waar je pakket zich bevindt en wanneer dit bij je bezorgd zal worden.

Niet thuis?
Ben je niet thuis, dan zal de pakketbezorger een briefje met code achterlaten waarmee je een ander bezorgmoment en/of -adres kunt kiezen. Doe je dit niet, dan zal de eerst volgende dag (m.u.v. zondag) het pakket opnieuw aangeboden worden.

Dichtstbijzijnde afhaallocatie
Lukt ook dit niet, dan zal het pakket nog 3-weken op het aangegeven dichtstbijzijnde afhaal-locatie bij jou in de buurt beschikbaar blijven om opgehaald te worden. Je dient het briefje wat de bezorger heeft achtergelaten te tonen alsmede een legitimatiebewijs. Na 3-weken zal het pakket niet meer af te halen zijn en wordt dit retour gestuurd aan ons. Kosten voor het opnieuw verzenden van uw bestelling komen dan voor jouw rekening.

Waarom zijn de verzendkosten 7 euro?
We doen er alles aan om je bestelling zorgvuldig te verpakken en te versturen. Ook kun je jouw pakket altijd volgen met een Track & Trace. Voor meer informatie zie PostNL, klik hier. Ook hoef je zich geen zorgen te maken dat je pakket bij de buren bezorgd wordt.