Tekenverwijderaar in bankpas formaat

4,00

Voorkomen is beter dan genezen met deze handige tekenverwijderaar ter grootte van een bankpas. Handig bij u te hebben gezamenlijk met de bankpas of mobiele telefoon. Op de achterzijde staat de instructie hoe de tekenkaart simpel is te gebruiken. Met deze kaart verwijdert u snel, gemakkelijk en doeltreffend de teek.

De tekenverwijderaar. Een pincet voldoet niet meer.

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Teken komen in het hele land voor, in bos, park, hei, duinen, maar ook in uw eigen tuin en in struiken/parkjes in de omgeving van uw woning. Meestal zitten teken op een hoogte van minder dan een meter in de buurt van bomen of struiken, in hoog gras of tussen dode bladeren.

Van een tekenbeet kunt u behoorlijk (chronisch) ziek worden. Het is daarom van groot belang uzelf en anderen regelmatig op tekenbeten te controleren na bezoek aan een risicogebied.

Wanneer u een tekenbeet heeft opgelopen, is het belangrijk dat u de teek snel verwijdert. Het gebruik van een tekenpincet vraagt ervaring en is niet altijd binnen handbereik. Teken kunnen zich overal vastbijten aan het lichaam, maar hebben een voorkeur voor de liezen, knieholtes, oksels, bilspleet, randen van het ondergoed, achter de oren en rond de haargrens in de nek. Ook uw huisdieren hebben regelmatig last van teken. Vergeet niet ook deze teken te verwijderen

Eenmaal in het lichaam, richt de Borrelia-bacterie zich vooral op zenuwweefsel, gewrichten, de huid en het hart. De klachten die daaruit voort kunnen komen zijn in eerste instantie griepachtige klachten of soms opzwelling van oorlel of tepel. Deze klachten komen meestal binnen 3-maanden.

Als de ziekte niet opgemerkt wordt, kan het overgaan naar een volgende fase. Dan kunnen neurologische, gewrichts- en/of huidaandoeningen en/of hartritmestoornissen ontstaan. Er wordt dan gesproken over een late Lymeziekte. Welke klachten iemand krijgt verschilt per persoon. Aandoeningen aan de zenuwen komen het meest voor. Dit kan zenuwpijn of zenuwuitval op verschillende plaatsen in het lichaam tot gevolg hebben. Voorbeelden zijn verlamming van de gezichtsspieren of pijn en krachtsvermindering aan een arm of been.

Voorkomen is beter dan genezen met deze handige tekenverwijderaar ter grootte van een bankpas. Handig bij u te hebben gezamenlijk met de bankpas of mobiele telefoon. Op de achterzijde staat de instructie hoe de tekenkaart simpel is te gebruiken. Met deze kaart verwijdert u snel, gemakkelijk en doeltreffend de teek.

De tekenverwijderaar. Een pincet voldoet niet meer.

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tekenverwijderaar in bankpas formaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *