Aluminium portemonnee voor passen

6,75

Afmeting: 11 x 7.5 cm

De aluminium buitenzijde voorkomt dat RFID-lezers uw gegevens kunnen stelen

Er is voldoende ruimte om 12-passen en bankbiljetten op te bergen

Deze stijlvolle harde aluminium portemonnee is dé oplossing voor het veilig opbergen van uw belangrijke items. Dankzij de aluminiumbehuizing zijn de bank-/creditpassen, rijbewijs, enzovoorts, 100% veilig tegen RFID-scanners.

22 op voorraad (kan nabesteld worden)

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Afmeting: 11 x 7.5 cm

De aluminium buitenzijde voorkomt dat RFID-lezers uw gegevens kunnen stelen

Er is ruimte om 12-passen en bankbiljetten op te bergen

Omschrijving:
Zijn uw bankpassen, rijbewijs, credit cards, klantenkaarten en identificatiepas belangrijk voor u? Ooit kwijt of beschadigd geraakt? Deze stijlvolle harde aluminium portemonnee is dé oplossing voor het veilig opbergen. Door de aluminiumbehuizing zijn uw passen 100% veilig tegen beschadigen zoals: krassen, vlekken en waterschade. En beveiligd tegen het RFID-scannen, dieven kunnen uw pasgegevens niet van u stelen.

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aluminium portemonnee voor passen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *