Murphy oliezeep geconcentreerde houtreiniger 946ml

36,95

Bestel Murphy oil soap geconcentreerde houtreiniger eenvoudig en snel bij Baak Detailhandel, het vertrouwde adres voor natuurlijke huishoudelijke producten.

27 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Inhoud:

946 ml

Omschrijving:

Murphy oil soap is in Amerika al meer dan honderd jaar hét beproefde middel om de natuurlijke schoonheid van houten meubels en vloeren naar buiten te brengen. Al generaties lang vertrouwt men op deze hoogwaardige reiniger om de schoonheid van afgewerkte houtoppervlakken te reinigen en behouden.

Deze plantaardige olie is natuurlijk en zacht, en niet alleen geschikt voor hout! U kunt het ook gebruiken voor het reinigen van kunststof, metaal, glasvezel en andere harde oppervlakken. Tevens ideaal voor het reinigen van glad leder. Het bevat geen agressieve schoonmaakmiddelen, geen sterkte basen, geen ammoniak en geen alcohol. Het laat geen resten of dofheid achter, alleen een schoon en glanzend oppervlak.

Murphy oil soap heeft een bescheiden, lichte en frisse geur.

Murphy oliezeep, een bekend vertrouwd merk waar klanten op kunnen rekenen!

Gebruik:

Meng 100ml per 10 liter (één emmer) warm water.

Opmerking:

Niet gebruiken op onafgewerkt of niet-verzegeld hout. Niet aanbevolen voor gebruik op glas.

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Murphy oliezeep geconcentreerde houtreiniger 946ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *