Murphy oliezeep geconcentreerde houtreiniger 650ml

25,95

Bestel Murphy oliezeep geconcentreerde houtreiniger eenvoudig en snel bij Baak Detailhandel, het vertrouwde adres voor natuurlijke huishoudelijke producten.

2 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Inhoud:

650 ml

Omschrijving:

Murphy oil soap doet wonderen om de natuurlijke schoonheid van houten meubels en vloeren naar voren te brengen. Deze hoogwaardige reiniger bestaat al meer dan honderd jaar. Al generaties lang vertrouwt men erop om de schoonheid van afgewerkte houtoppervlakken te reinigen en behouden.

Deze natuurlijke, zachte, op plantaardige olie gebaseerde reiniger is niet alleen geschikt voor hout, maar kan ook worden gebruikt voor het reinigen van kunststof, metaal, glasvezel en andere harde oppervlakken. Tevens ideaal voor het reinigen van glad leder. Het bevat geen agressieve schoonmaakmiddelen, geen sterkte basen, geen ammoniak en geen alcohol. Het laat geen resten of dofheid achter, alleen een schoon en glanzend oppervlak.

De spray flacon Murphy oiiezeep van 650ml heeft een bescheiden, lichte en frisse sinaasappelgeur.

Murphy oliezeep, een bekend vertrouwd merk waar klanten op kunnen rekenen!

Gebruik:

Spray een kleine hoeveelheid over het schoon te maken oppervlak.

Opmerking:

Niet gebruiken op onafgewerkt of niet-verzegeld hout. Niet aanbevolen voor gebruik op glas.

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Murphy oliezeep geconcentreerde houtreiniger 650ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *