Jacob Hooy Speculaaskruiden

3,95

Bestel Jacob Hooy Speculaaskruiden 60 gram eenvoudig en snel bij Baak Detailhandel, het vertrouwde adres voor Jacob Hooy kruiden en specerijen!

20 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Inhoud

60 gram

Gebruik

3 heerlijke recepten met de speculaaskruiden van Jacob Hooy: Benodigdheden: 500 g bloem – 325 g boter – 225 g bruine basterdsuiker – 30 g gepelde of geschaafde amandelen – 5 theelepels bakpoeder – 20 g speculaaskruiden van Jacob Hooy – 1 theelepel zout – 1 ei (ipv bakpoeder en bloem kunt u ook zelfrijzend bakmeel gebruiken) Voorbereiding: bloem, bruine basterdsuiker, speculaaskruiden, bakpoeder en zout in een kom goed mengen. Boter toevoegen en met een vork fijnmaken tot een soepele deegbal. Hiermee kunt u nu speculaasjes, brokken speculaas en gevuld speculaas maken. Speculaasjes: het deeg uitrollen en op een beboterde speculaasplank. Overtollig deeg verwijderen en de speculaasjes op een beboterd bakblik leggen. Eventueel geschaafde amandelen erover strooien. Bakken in een voorverwarmde oven. Temp. 150-175 graden (gasoven: stand 2 of 3). Baktijd 20 a 25 min. Brokken speculaas: het deeg uitrollen tot een dikte van 1 cm en op een beboterde bakplaat leggen. Amandelen indrukken. Bestrijk de bovenkant met een losgeklopt ei. Dan bakken in een voorverwarmde oven. Temp. 150-175 graden (gasoven stand 2 of 3). Baktijd: 45 a 50 min. Gevulde speculaas: hiervoor heeft u ook 450 g amandelspijs nodig. De deegbal in twee plakken an elk ongeveer 3/4 cm uitrollen. De amandelspijs vermengen met de helft van het ein en 25 g boter. Leg 1 plak deeg op een beboterde bakplaat, strijk daar het amandelmengsel overheen en bedek dit met de tweede deeglaag. Hier de amandelen in drukken. bestrijk de bovenkant met het resterende ei. Dan bakken in een voorverwarmde oven. Temp. 150-175 graden (gasoven stand 2 of 3) baktijd: 45 a 50 min.

Samenstelling

kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, piment, gember, korianderzaad, foelie, kardemom

Over Jacob Hooy

Hofleverancier Jacob Hooy begon in 1743 een kruidenkraam op de Nieuwmarkt in Amsterdam, en verwierf door zijn grote kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden bekendheid met natuurlijke, gezonde producten.

ingrediënten

piment, foelie, gember, kaneel, kardemom, korianderzaad, kruidnagel, nootmuskaat

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jacob Hooy Speculaaskruiden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *