Jacob Hooy Afslank 50 theezakjes

4,79

Bestel Jacob Hooy Afslank thee eenvoudig en snel bij Baak Detailhandel, het vertrouwde adres voor Jacob Hooy natuurlijke verzorgings- en voedingsmiddelen! Jacob Hooy Afslank kruidendrank is een heerlijke kruidenmelange op basis van Maté, ook wel Paraguaanse thee genoemd.

23 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Jacob Hooy thee Afslank is een heerlijke kruidenmelange op basis van Maté, ook wel Paraguaanse thee genoemd. Het vermindert het hongergevoel en stimuleert de vetverbranding..

De Jacob Hooy Afslank thee is geschikt tijdens het afvallen en voor wat extra energie. Helpt bij overgewicht (Maté, bessenblad zwart), Stimuleert de vetverbranding (Maté), Sennevrij, ondersteunt de spijsvertering (Pepermuntblad, gember, zoethout), looizuurarm, gezond en lekker.

Hofleverancier Jacob Hooy begon in 1743 een kruidenkraam op de Nieuwmarkt in Amsterdam, en verwierf door zijn grote kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden bekendheid met natuurlijke, gezonde producten.

Latijnse naam:

Thé amincissant

Synoniemen:

Paraguaanse thee

Inhoud:

50 zakjes

Omschrijving:

Jacob Hooy Afslank kruidendrank is een heerlijke kruidenmelange op basis van Maté, ook wel Paraguaanse thee genoemd.

Gebruik:

Geniet driemaal daags van een kopje Afslank kruidendrank. Doe het zakje in een kopje, giet er kokend water overheen en laat dit 3-5 minuten trekken. Tip: voor een optimale reiniging van het lichaam. Drink minstens 1,5 tot 2 liter vocht per dag, bij voorkeur in de vorm van (bron)water, vers geperste vruchtensap of kruidendrank.

Bewaaradvies:

Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwing:

Bevat zoethout, mensen met een hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.

Niet te gebruiken indien u overgevoelig/allergisch bent voor een of meerdere ingrediënten in de samenstelling van dit product.

Samenstelling:

Grote brandnetel (Urtica dioica), Citroengras (Cymbopogon citratus), Maté (Ilex paraguariensis), Pepermunt (Mentha piperita), Kruizemunt (Mentah spicata var.crispa), Zoethout (Glycyrrhiza glabra) Gember (Zingiber officinale), Zwarte bessenblad (Ribes Nigrum) en Ananas aroma

ingrediënten

ananas aroma, brandnetel, citroengras, gember, kruizemunt, maté, pepermunt, zoethout, zwarte bessenblad

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jacob Hooy Afslank 50 theezakjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *