Jacob Hooy Slankisin 20 theezakjes

1,95

Bestel Jacob Hooy Slankisin thee eenvoudig en snel bij Baak Detailhandel, het vertrouwde adres voor Jacob Hooy natuurlijke verzorgings- en voedingsmiddelen! Jacob Hooy thee Slankisin stimuleert de vetverbranding en helpt u zo met afvallen.

24 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Jacob Hooy thee Slankisin stimuleert de vetverbranding en helpt u zo met afvallen.

De Jacob Hooy Slankisin thee maakt al sinds lange tijd onderdeel uit van de productenlijn en is een steuntje in de rug bij het afslanken.

Hofleverancier Jacob Hooy begon in 1743 een kruidenkraam op de Nieuwmarkt in Amsterdam, en verwierf door zijn grote kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden bekendheid met natuurlijke, gezonde producten.

Inhoud:

20 zakjes

Omschrijving:

Jacob Hooy Slankisin Thee stimuleert de vetverbranding.

Gebruik:

Maximaal 1 kopje per dag bij voorkeur ‘s avonds. Doe het zakje in een kopje en giet er kokend water overheen en laat dit 3-5 minuten trekken.

Bewaaradvies:

Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwing:

Bevat zoethout, mensen met een hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.

Niet te gebruiken indien u overgevoelig/allergisch bent voor een of meerdere ingrediënten in de samenstelling van dit product.

Samenstelling:

Senna alexandrina (Senne), Betula pubescens (berk), Fucus vesiculosus (Zeewier) Frangula alnus (sporkehout), Sambucus nigra (vlier), Glycyrrhiza glabra (zoethout)

ingrediënten

berk, senna, sporkehout, vlier, zeewier, zoethout

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jacob Hooy Slankisin 20 theezakjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *