Jacob Hooy zoete amandelolie 250 ml

5,99

Bestel Jacob Hooy Amandel olie 250ml eenvoudig en snel bij Baak Detailhandel, het vertrouwde adres voor Jacob Hooy natuurlijke verzorgingsmiddelen! Zoete Amandelolie is een zuiver plantaardige, niet vluchtige, huidvriedelijke olie. Geschikt voor dagelijks gebruik, vooral voor de droge en gevoelige huid.

36 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Jacob Hooy Amandelolie Zoet is een bleekgele, nagenoeg reukloze en dunvloeibare olie met een milde nootachtige smaak bereid door persing uit de fijngemaakte zoete amandel. Deze olie is koud geperst, niet vluchtig en huidvriendelijk. Het is een weldaad, vooral voor de droge huid. Zoete amandelolie regelt het vochtgehalte, heeft voedende eigenschappen en gaat de vorming van rimpels tegen. Kan zowel in- als uitwendig gebruikt worden.

Latijnse naam: Dulce amygdalinas oleum

Inhoud

250ml

Gebruik

Geschikt voor dagelijks gebruik, vooral voor de droge en gevoelige huid. De meest simpele toepassing is iedere avond wat van deze olie zacht in de huid van gezicht, hals en décolleté te masseren. Amandelolie trekt snel in de huid en is vrijwel reukloos. Daarom is het een klassieker in de natuuurcosmetica. Alle huidtypen kunnen amandelolie goed verdragen.

Waarschuwing

Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Bewaar dit product donker en koel buiten gebruik van kinderen. Niet te gebruiken indien u overgevoelig/allergisch bent voor een of meerdere ingrediënten in de samenstelling van dit product.

Samenstelling

Prunus amygdalus dulcis oil

Over Jacob Hooy

Hofleverancier Jacob Hooy begon in 1743 een kruidenkraam op de Nieuwmarkt in Amsterdam, en verwierf door zijn grote kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden bekendheid met natuurlijke, gezonde producten.

ingrediënten

amandel

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jacob Hooy zoete amandelolie 250 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *