Jacob Hooy Rooibos thee 80 sakkies

5.00 van de 5 Gebaseerd op 1 beoordeling schrijf een beoordeling

5,29

Jacob Hooy Rooibos thee wordt gemaakt van de zuiverste delen van Aspalanthus linearis, een plant die alleen in de West-Kaap van Zuid-Afrika groeit. Bevat veel antioxidanten. Cafeïne vrij. Natuurlijk aroma. Looizuur arm.

139 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Latijnse naam: Aspalathus linearis
Synoniemen: Rooibos thee
Inhoud: 80 zakjes

Omschrijving:
Jacob Hooy Rooibos thee wordt gemaakt van de zuiverste delen van Aspalanthus linearis, een plant die alleen in de West-Kaap van Zuid-Afrika groeit. Bevat veel antioxidanten. Cafeïne vrij. Natuurlijk aroma. Looizuur arm.

Gebruik:
Voeg gekookt water toe en laat het een paar minuten trekken: voeg melk, suiker en/of honing toe naar smaak. Ook heerlijk met een schijfje limoen erbij. Het verkwikt in een oogwenk en is een uitstekende dorstlesser gedurende de dag. Het heeft een het ‘n kalmerende uitwerking wat gunstig is voor de kwaliteit van slaap. Wat je ook kiest, rooibos is ‘n ware juweel van moeder natuur. Een uniek heilzaam geschenk van Zuid-Afrika.

Tip: Ook kan rooibos gebruikt worden in de bereiding van marinades, soep en brood!

Bewaaradvies:
Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwing:
Niet te gebruiken indien u overgevoelig/allergisch bent voor een of meerdere ingrediënten in de samenstelling van dit product.

Samenstelling:
Rooibos thee: Aspalathus linearis

gewicht (kg)

5

inhoud (liter)

2

materiaal

Karton

kleur

rood

ingrediënten

rooibos

5.00★

Beoordeling

  • 5★ 1
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

1 beoordeling voor Jacob Hooy Rooibos thee 80 sakkies

  1. Waardering 5 uit 5

    Mary Chapman

    Ik merkte dat ik minder energie had. Geen idee dat het te maken had met hoeveel thee ik dronk! Tot iemand me erop wees dat het looizuur in thee je ijzer afbreekt. Nu ik op deze heerlijke Rooibos thee ben overgestapt, is mijn energie ook weer helemaal terug!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *