Jacob Hooy Basilicum olie 10 ml

8,40

Jacob Hooy etherische basilicum olie, verkregen door waterdamp destillatie van het bloeiende kruid, heeft een karakteristiek zoet kruidig/organoleptische geur.

De olie heeft een helder gele kleur. De olie ontspant de zenuwen en heeft een kalmerende invloed op angst en stress. *1 *2

65 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Latijnse naam: Oleum basilici
Synoniemen: Tulsi olie, Tulasi oil, Ocimum basilicum
INCI naam: Ocimum basilicum oil
Botanische naam: Ocimum basilicum
Inhoud: 10 ml

Jacob Hooy etherische basilicum olie, verkregen door waterdamp destillatie van het bloeiende kruid, heeft een karakteristiek zoet kruidig/organoleptische geur. De olie heeft een helder gele kleur. De olie ontspant de zenuwen en heeft een kalmerende invloed op angst en stress. *1 *2

Gebruik:
Verdamp deze olie in een aromabrander of voeg enkele druppels toe aan een bad- of massageolie. Dit product is niet geschikt voor inwendig gebruik.

Bewaaradvies:
Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren. De olie is onder de juiste omstandigheden enkele jaren houdbaar.

Waarschuwing:
Niet te gebruiken indien u overgevoelig/allergisch bent voor een of meerdere ingrediënten in de samenstelling van dit product.

Samenstelling:
Basilicum olie

*1 De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers.

*2 Baak Detailhandel doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze productomschrijving is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en kan niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medisch deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een arts.

ingrediënten

basilicum

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jacob Hooy Basilicum olie 10 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *