Jacob Hooy Hamamelis lotion

7,99

Bestel Jacob Hooy Hamamelis lotion 250ml eenvoudig en snel bij Baak Detailhandel, het vertrouwde adres voor Jacob Hooy natuurlijke verzorgingsmiddelen! Jacob Hooy Natuurlijke Schoonheid combineert de kennis van natuurlijke ingrediënten van vroeger met hedendaagse technieken.

6 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Omschrijving:

Jacob Hooy Natuurlijke Schoonheid combineert de kennis van natuurlijke ingrediënten van vroeger met hedendaagse technieken. Vrij van: kleur- en geurstoffen, minerale olie en parabenen. Hamemelis ook bekend als de toverhazelaar heeft sterke anti septische eigenschappen. Gebruik de lotion na het reinigen van het gezicht met de Komkommer en Tijm reinigingslotion om je huid op te peppen en de natuurlijke pH waarde van je huid te herstellen.

Inhoud

250ml

Gebruik

Tweemaal daags de Hamamelis lotion met een watje aanbrengen en met ronddraaiende bewegingen uw huid goed schoonmaken.

Samenstelling

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Betaine, Phenoxyethanol, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol.

Over Jacob Hooy

Hofleverancier Jacob Hooy begon in 1743 een kruidenkraam op de Nieuwmarkt in Amsterdam, en verwierf door zijn grote kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden bekendheid met natuurlijke, gezonde producten.

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jacob Hooy Hamamelis lotion” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *