Jacob Hooy Rozenbottel lotion

8,99

Bestel Jacob Hooy Rozenbottel lotion 250ml eenvoudig en snel bij Baak Detailhandel, het vertrouwde adres voor Jacob Hooy natuurlijke verzorgingsmiddelen! Jacob Hooy Rozenbottel lotion verwijdert de laatste restjes vuil van uw gezicht na het gebruik van de Rozenbottel reinigingsmelk.

18 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Omschrijving:

Jacob Hooy Rozenbottel lotion verwijdert de laatste restjes vuil van uw gezicht na het gebruik van de Rozenbottel reinigingsmelk. Rozenbottel heeft een hoge hoeveelheid omega-3 en omega-6 oliën die de huid voeden, tezamen met de zoete amandelolie wordt de droge of gevoelige huid verzacht en verzorgd. De combinatie van ingrediënten helpen de huid de natuurlijke PH waarde te herstellen.

Jacob Hooy Natuurlijke Schoonheid combineert de kennis van natuurlijke ingrediënten van vroeger met hedendaagse technieken. Vrij van: kleur- en geurstoffen, minerale olie en parabenen.

Inhoud

250ml

Gebruik

Tweemaal daags de emulsie met een watje aanbrengen en met ronddraaiende bewegingen uw huid goed schoonmaken.

Samenstelling

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Betaine, Phenoxyethanol, Rosa Canina Fruit Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol.

Over Jacob Hooy

Hofleverancier Jacob Hooy begon in 1743 een kruidenkraam op de Nieuwmarkt in Amsterdam, en verwierf door zijn grote kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden bekendheid met natuurlijke, gezonde producten.

ingrediënten

amandel, rozenbottel

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jacob Hooy Rozenbottel lotion” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *