Jacob Hooy Hennep kruidenthee

5,99

Bestel Jacob Hooy Hennep kruidenthee eenvoudig en snel bij Baak Detailhandel, het vertrouwde adres voor Jacob Hooy natuurlijke voedingsmiddelen! Jacob Hooy Hennep kruidendrank in gebruik: 1 zakje per kop. Laat het zakje 5 à 8 minuten trekken in 200 ml kokend water. Mag gezoet worden.

Jacob Hooy CBD producten bevatten nooit meer dan 0,05% THC, en dragen geen medische claim. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid maximal 5 kopjes.

12 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Inhoud

20 zakjes.

Omschrijving

Hennep kruidendrank.

Gebruik

Aanbevolen gebruik: 1 zakje per kop. Laat het zakje 5 à 8 minuten trekken in 200 ml kokend water. Mag gezoet worden.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Samenstelling

Blad van industriële vezelhennep.

EAN

8712053053019

Over Jacob Hooy

Hofleverancier Jacob Hooy begon in 1743 een kruidenkraam op de Nieuwmarkt in Amsterdam, en verwierf door zijn grote kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden bekendheid met natuurlijke, gezonde producten.

ingrediënten

hennep

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jacob Hooy Hennep kruidenthee” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *