Agenda’s diverse jaargangen

Agenda van voorgaande jaren nodig? Bestel uw papieren agenda van voorbije jaren simpel en snel bij Baak Detailhandel, het vertrouwde adres voor handige accessoires.

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Omschrijving:

Er zijn allerlei mogelijke redenen waarom u een nieuwe agenda van een afgelopen jaar of het lopende jaar nodig kunt hebben. Helaas is het meestal bijzonder lastig er nog een te vinden van het lopende jaar, laat staan de jaren ervoor.

Baak Detailhandel heeft de oplossing: wij bieden agenda’s van verschillende jaren (2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018) in verschillende formaten (o.a. A5 en zakformaat) en kleuren (rood, blauw, zwart) aan.

Prijs: op aanvraag

Net als voor u is het voor ons ook niet eenvoudig oude agenda’s te vinden. Vandaar dat prijzen nogal kunnen schommelen. We hebben echter altijd voorraad. Bent u geïnteresseerd? Neem even contact op voor de actuele prijzen.

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Agenda’s diverse jaargangen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *