Jacob Hooy Annique Rooibos 80 zakjes

5,69

Dit product is mild en 100% natuurlijk, het bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen en is vrij van conserveringsmiddelen. Voor dit Annique Rooibos product is alleen een “Super Graad” kwaliteit gebruikt. Dit is de allerbeste kwaliteit van Rooibos!

12 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Inhoud: 80 zakjes

Omschrijving:
Rooibos Annique is een Zuid-Afrikaans product met unieke eigenschappen en een volle karakteristieke smaak. Rijk aan antioxidanten.

Gebruik:
Voor het beste resultaat: breng een ketel (ca. 1 liter) water aan de kook met 2 of 3 zakjes erin en laat dit ca. 1/2 minuut doorkoken.

Of: Giet ca. 1 liter kokend water in een pot met 2 zakjes erin en laat dit ca. 5 minuten trekken.

Bewaaradvies:
Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.

Noot:
Dit product is mild en 100% natuurlijk, het bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen en is vrij van conserveringsmiddelen. Voor dit Annique Rooibos product is alleen een “Super Graad” kwaliteit gebruikt. Dit is de allerbeste kwaliteit van Rooibos!

Waarschuwing:
Niet te gebruiken indien u overgevoelig/allergisch bent voor een of meerdere ingrediënten in de samenstelling van dit product.

Samenstelling:
Aspalathus linearis

ingrediënten

rooibos

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jacob Hooy Annique Rooibos 80 zakjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *