Jacob Hooy Citrosect spray 150 ml

6,95

Bestel Jacob Hooy Citrosect spray 150ml eenvoudig en snel bij Baak Detailhandel, het vertrouwde adres voor Jacob Hooy natuurlijke olieproducten!

150 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Citrosect® spray bevat een combinatie van natuurlijke citronelolie, cederolie, tea tree olie en West-Indische sandelhoutolie. Citrosect® spray is huidvriendelijk en veilig in gebruik voor kinderen.

Inhoud

150ml

Gebruik

Eenvoudig te verstuiven op onbedekte huid, zonodig herhalen. Gebruik rondom de ogen vermijden. Alleen voor uitwendig gebruik.

Waarschuwing

De natuurlijke olie kan vlekken in textiel en op (on)behandelde oppervlakten veroorzaken.

Samenstelling

Paraffinum Liquidum, Laureth-2 Cymbopogon Nardus Oil, Geraniol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Citronellol, Limonene, Linalool, Citral, Eugenol, Farnesol

Over Jacob Hooy

Hofleverancier Jacob Hooy begon in 1743 een kruidenkraam op de Nieuwmarkt in Amsterdam, en verwierf door zijn grote kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden bekendheid met natuurlijke, gezonde producten.

ingrediënten

citronella, sandelhout, cederhout

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jacob Hooy Citrosect spray 150 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *