Jacob Hooy Vanillepoeder bourbon 100%

11,79

Bestel Jacob Hooy Vanillepoeder bourbon 100% eenvoudig en snel bij Baak Detailhandel, het vertrouwde adres voor Jacob Hooy natuurlijke verzorgings- en voedingsmiddelen! Jacob Hooy Vanillepoeder bourbon 100% heerlijk in talloze dranken en gerechten.

Uitverkocht

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Jacob Hooy vanillepoeder bourbon 100% is gemaakt van vanillebonen uit Madagscar, en heeft een krachtige geur en een stevige zoetachtige smaak. Vervang 1 vanille stokje door een 1/2 theelepel (2,5 g) vanillepoeder.

Hofleverancier Jacob Hooy begon in 1743 een kruidenkraam op de Nieuwmarkt in Amsterdam, en verwierf door zijn grote kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden bekendheid met natuurlijke, gezonde producten.

Jacob Hooy vanillepoeder is waar te koop? Helaas is het product door de leverancier uit productie genomen. De kans dat u het nog ergens vindt is klein. U kunt bij Baak Detailhandel natuurlijk wel terecht voor een breed scala aan Jacob Hooy voedingsproducten, gezondheidsproducten en verzorgingsproducten.

Inhoud:

30 gram

Gebruik:

Vanille poeder is gemaakt van vanillebonen en heeft een krachtige geur en een stevige zoetachtige smaak. Vervang 1 vanille stokje door een 1/2 theelepel (2,5 g) vanillepoeder.

Bewaaradvies:

Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwing:

Niet te gebruiken indien u overgevoelig/allergisch bent voor een of meerdere ingrediënten in de samenstelling van dit product.

Samenstelling:

Vanille poeder bourbon

ingrediënten

vanille

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jacob Hooy Vanillepoeder bourbon 100%” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *