Jacob Hooy Geurhanger vanille

5.00 van de 5 Gebaseerd op 1 beoordeling schrijf een beoordeling

3,59

Bestel Jacob Hooy geurhanger vanille eenvoudig en snel bij Baak Detailhandel, het vertrouwde adres voor Jacob Hooy natuurlijke verzorgings- en voedingsmiddelen! Jacob Hooy geurhanger vanille bevestigt u in uw kledingkast aan een kledinghanger. Zo blijft u kleding lekker fris!

Uitverkocht

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Jacob Hooy geurhanger vanille is een geurzakje dat in uw kledingkast aan een kledinghanger geplaatst kan worden. Het houdt uw schone kleding lekker fris en voorkomt muffe geurtjes.

De Jacob Hooy geurhanger kan ook uw schoenenkast fris houden zodat onplezierige geurtjes uit schoenen niet de overhand krijgen.

Hofleverancier Jacob Hooy begon in 1743 een kruidenkraam op de Nieuwmarkt in Amsterdam, en verwierf door zijn grote kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden bekendheid met natuurlijke, gezonde producten.

Gebruik:

Verwijder het cellofaan van het geurschijfje en plaats terug in de hanger. Hang dit sachet daar waar u het aangenaam wilt laten geuren.

Vermijd contact met meubelen en tapijten.

Waarschuwing:

Niet geschikt voor consumptie. Buiten bereik van kinderen en dieren houden.

5.00★

Beoordeling

  • 5★ 1
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

1 beoordeling voor Jacob Hooy Geurhanger vanille

  1. Waardering 5 uit 5

    Annemiek van den Berg

    Eindelijk van die muffe geur in me kledingkast af. Aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *