Jacob Hooy Vitamine B12 smeltblaadjes

11,99

Bestel Jacob Hooy Vitamine B12 smeltblaadjes eenvoudig en snel bij Baak Detailhandel, het vertrouwde adres voor Jacob Hooy kruiden en specerijen!

13 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Jacob Hooy Vitamine B12 – 1000µg. De makkelijkste manier om uw supplement in te nemen. Voedingssupplement met vitamine B12 met zoetstoffen.

Inhoud

1,35 g, 30 sachets met in elke sachet 1 smeltblaadje. 30 smeltblaadjes per verpakking.

Gebruik

Open een sachet en leg 1 smeltlblaadje per dag op de tong, smelt binnen 20 seconden. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Noot

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Op een droge en donkere plaats bij kamertemperatuur bewaren. Zonder alcohol, gist en lactose.

Waarschuwing

Buiten bereik van kleine kinderen houden. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

EAN

8712053295556

Samenstelling

Glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose (HPMC) en neutraal methacrylaatcopolymeer, maltodextrine, vulstof: mannitol, aroma’s: kersen aroma en menthol, vitamine B12 (methylcobalamine 1,1%), bevochtigingsmiddel: polysorbaat 80, verdikkingsmiddel: natriumhydroxide, zoetstoffen: sucralose, acesulfaam-K, sacharinnatrium en E1201, emulgator: glycerine.

Over Jacob Hooy

Hofleverancier Jacob Hooy begon in 1743 een kruidenkraam op de Nieuwmarkt in Amsterdam, en verwierf door zijn grote kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden bekendheid met natuurlijke, gezonde producten.

ingrediënten

vitamine b12, lavendel

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jacob Hooy Vitamine B12 smeltblaadjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *