Jacob Hooy Groene thee

7,49

Gebruik:
1 theelepel (2 gram) te mengen met vruchtensap, smoothie of yoghurt. Ook kunt het poeder uiteraard gebruiken om gewoon als thee te drinken of bijvoorbeeld als ingrediënt te gebruiken voor uw gezichtsmasker.

6 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Inhoud: 110 gram
Latijnse naam: Camellia Sinensis

Gebruik:
1 theelepel (2 gram) te mengen met vruchtensap, smoothie of yoghurt. Ook kunt het poeder uiteraard gebruiken om gewoon als thee te drinken of bijvoorbeeld als ingrediënt te gebruiken voor uw gezichtsmasker.

Bewaaradvies:
Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwing:
Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.

Niet te gebruiken indien u overgevoelig/allergisch bent voor een of meerdere ingrediënten in de samenstelling van dit product.

Samenstelling:
Groene thee poeder

ingrediënten

groene thee

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jacob Hooy Groene thee” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *