Jacob Hooy Superfruit 50 theezakjes

4,79

De heerlijke groene thee, in combinatie met 3 fruitsoorten. Groene thee is afkomstig van de theeplant Camelia Sinensis en heeft geen fermentatie ondergaan.

12 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Inhoud: 50 zakjes

Omschrijving:
De heerlijke groene thee, in combinatie met 3 fruitsoorten. Groene thee is afkomstig van de theeplant Camelia Sinensis en heeft geen fermentatie ondergaan.

Gebruik:
Doe het zakje in een kopje, giet er kokend water overheen en laat dit 3-5 minuten trekken.

Bewaaradvies:
Droog, koel, donker, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwing:
Niet te gebruiken indien u overgevoelig/allergisch bent voor een of meerdere ingrediënten in de samenstelling van dit product.

Samenstelling:
Groene thee (Camelia sinensis), Grote veenbes Cranberry bestanddelen (vruchtvlees en schil) Vaccinium macrocarpon), Aronia bestanddelen (vruchtvlees en schil) Aronia melaocarpa), Granaatappel (concentraat) (Punica granatum)

ingrediënten

aronia, cranberry, granaatappel, groene thee

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jacob Hooy Superfruit 50 theezakjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *