Jacob Hooy Fenegriek gemalen

3,45

Bestel Jacob Hooy Fenegriek gemalen 125 gram eenvoudig en snel bij Baak Detailhandel, het vertrouwde adres voor Jacob Hooy kruiden en natuurlijke voeding!

6 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Te gebruiken als kruidenthee. Fenegriek is een kruid dat voorveel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Het ondersteunt onder andere de afweer van het lichaam en draagt bij tot voldoende eetlust. Een gezonde levensstijl is belangrijk evenals een evenwichtige, gevarieerde voeding.

Inhoud

125 gram

Gebruik

1-2 maal daags 1 dessertlepel (2-5 gr) mengen in sap, salade, smoothie of yoghurt. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Noot

Droog, koel, donker en afgesloten bewaren.

Samenstelling

Fenegriekpoeder (Tigonella foenum-graecum)

Over Jacob Hooy

Hofleverancier Jacob Hooy begon in 1743 een kruidenkraam op de Nieuwmarkt in Amsterdam, en verwierf door zijn grote kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden bekendheid met natuurlijke, gezonde producten.

ingrediënten

fenegriek

0★

Beoordeling

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jacob Hooy Fenegriek gemalen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *