HappySoaps Shampoo Bar / Zeep Houder van licht Hout

6,95

Bestel de HappySoaps Shampoo Bar / Zeep Houder van licht Hout eenvoudig en snel bij Baak Detailhandel, het vertrouwde adres voor natuurlijke verzorgingsmiddelen! De HappySoaps Happy Body Bar Kruidnagel & Salie 100 gram wordt handgemaakt in Engeland, en is volledig dierproefvrij en parabenenvrij.

10 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Omschrijving

Een Houten Shampoo Bar / Zeep Houder. Om je Shampoo Bar of zeep te laten drogen.
Deze houten Shampoo Bar / Zeep houder kan gebruikt worden om je shampoo bar of zeep te laten uitdrogen. Iets wat zeer belangrijk is om ervoor te zorgen dat je shampoo bar of zeep lang mee gaat. Zorg ervoor dat deze houder op een droge plek geplaatst wordt. Op vochtige plekken heeft deze houder weinig effect en smelt je zeep of shampoo bar alsnog snel weg.

Hoge kwaliteit duurzaam hout

De shampoo bar/body bar houder is gemaakt van duurzaam hout. Milieuvriendelijk en diervriendelijk. Net als de andere producten van HappySoaps.

HappySoaps is

 • 100% plasticvrij
 • Vegan
 • Dierproefvrij
 • Cruelty free
 • Duurzaam
 • Handgemaakt

Over HappySoaps

De oprichters van HappySoaps willen naar een plasticvrije cosmeticamarkt, om zo een bijdrage te leveren aan het terugdringen van de plastic soep in de oceanen en het welzijn van de natuur in het algemeen. Ze maken daarom geheel dierproefvrije producten, bestaande uit alleen maar natuurlijke ingrediënten. HappySoaps is dus niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor het milieu. Hun hippe, groene producten winnen snel aan populariteit!

0★

Beoordeling

 • 5★ 0
 • 4★ 0
 • 3★ 0
 • 2★ 0
 • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HappySoaps Shampoo Bar / Zeep Houder van licht Hout” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *