HappySoaps Bamboe houder voor 2 Shampoo Bars en Zeep

9,95

Bestel de HappySoaps Bamboe houder voor 2 Shampoo en zeep eenvoudig en snel bij Baak Detailhandel, het vertrouwde adres voor natuurlijke verzorgingsmiddelen! DeHappySoaps Happy Body Bar Tea Tree & Pepermunt 100 gram wordt handgemaakt in Engeland, en is volledig dierproefvrij en palmolievrij.

7 op voorraad

Aantal:

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

N.B.: HappySoaps producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van HappySoaps om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een HappySoaps product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle HappySoaps producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

Disclaimer

Deze schilderijen zijn afkomstig van derden en worden bij ons tentoongesteld en te koop aangeboden.
Heeft u interesse, maakt u dan een afspraak met ons?
U kunt de schilderijen dan bekijken en beoordelen. Eventueel gezamenlijk met een deskundige.

Omschrijving

Deze Bamboe Shampoo Bar / Zeep houder kan gebruikt worden om shampoo bars of zeep te laten uitdrogen. Er is plaats voor twee HappySoaps Shampoo Bars of bijvoorbeeld één Body Bar.

Zorg ervoor dat deze houder op een droge plek geplaatst wordt. Op vochtige plekken heeft deze houder weinig effect en smelt je zeep of shampoo bar alsnog snel weg.

Hoge kwaliteit duurzaam bamboe

De shampoo bar/body bar houder is gemaakt van duurzaam bamboe. Milieuvriendelijk en diervriendelijk. Net als de andere producten van HappySoaps.

HappySoaps is

 • 100% plasticvrij
 • Vegan
 • Dierproefvrij
 • Cruelty free
 • Duurzaam
 • Handgemaakt

Over HappySoaps

De oprichters van HappySoaps willen naar een plasticvrije cosmeticamarkt, om zo een bijdrage te leveren aan het terugdringen van de plastic soep in de oceanen en het welzijn van de natuur in het algemeen. Ze maken daarom geheel dierproefvrije producten, bestaande uit alleen maar natuurlijke ingrediënten. HappySoaps is dus niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor het milieu. Hun hippe, groene producten winnen snel aan populariteit!

0★

Beoordeling

 • 5★ 0
 • 4★ 0
 • 3★ 0
 • 2★ 0
 • 1★ 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HappySoaps Bamboe houder voor 2 Shampoo Bars en Zeep” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *