Jacob Hooy Wild flower wierook stokjes

1,79

Bestel Jacob Hooy Wild flower (veldbloemen) wierook stokjes eenvoudig en snel bij Baak Detailhandel, het vertrouwde adres voor Jacob Hooy natuurlijke geurproducten! De wierookstokjes zijn samengesteld uit de beste grondstoffen. Wierook zorgt voor een ontspanning in het dagelijkse leven.

12 op voorraad

N.B.: Jacob Hooy producten kunnen niet geretourneerd worden

Voor de goede orde vermelden wij dat producten van Jacob Hooy om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet worden teruggenomen. U kunt deze producten niet terugzenden. Twijfelt u over de eigenschappen van een Jacob Hooy product? Informeer u vóór de aankoop naar de kenmerken van dit product, of kom het product afhalen. In de vestiging Aalsmeer hebben wij van alle Jacob Hooy producten een open verpakking, zodat u het vrijblijvend bij ons kunt bekijken/beoordelen en/of testen.

De Jacob Hooy Wild flower wierookstokjes zijn samengesteld uit de beste grondstoffen. Wierook zorgt voor een ontspanning in het dagelijkse leven.

Inhoud

12 stuks.

Gebruik

Steek de wierook met een lucifer of aansteker aan en blaas het vlammetje uit. Altijd in een wierookhouder plaatsen en niet brandend onbeheerd achterlaten. Buiten bereik van kinderen en dieren houden.

Over Jacob Hooy

Hofleverancier Jacob Hooy begon in 1743 een kruidenkraam op de Nieuwmarkt in Amsterdam, en verwierf door zijn grote kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden bekendheid met natuurlijke, gezonde producten.

ingrediënten

wilde bloemen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jacob Hooy Wild flower wierook stokjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *